Tafelgoochelaar Magic-E is de goochelaar van Noord-Brabant. Met zijn grote dosis humor en magische vingervlugheid zal hij de gasten op een verrassende manier entertainen.

Tafelgoochelaar

Tafelgoochelaar Magic-E is aan tafel origineel, creatief, grappig en enorm vingervlug. Gewapend met zijn vlotte babbel en de meest magische momenten zal hij veel indruk maken. Magic-E goochelt met kaarten, munten, doekjes, elastiekjes, en meer.
Magic-E gaat van tafel naar tafel en zal al uw gasten verbluft achterlaten. Vele goocheltrucs gebeuren namelijk in de handen van de gasten zelf!

Als exclusieve ballonnen goochelaar blinkt Magic-E ook uit. Zijn voorliefde voor goochelen en ballonnen zijn hier natuurlijk de start van geweest. Magic-E maakt van ballonnen de mooiste figuren. In combinatie met goochelen is dit een act voor jong en oud. Een feest onvergetelijk maken doet u dus eenvoudig met Magic-E. Hij zal alle gasten verrassen met zijn spectaculaire ballonnen en goocheltrucs.

Wenst u meer informatie of wilt u graag contact met Magic-E? Laat dan een bericht achter in het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op en bespreken graag uw wensen.
Voor Magic-E is het namelijk belangrijk om te weten om wat voor feest of evenement het zal gaan. Bent u op zoek naar een beurs goochelaar of een goochelaar voor een bruiloft. Komen er veel kinderen of juist alleen volwassenen. Magic-E stemt graag zijn act af op uw publiek of op uw gasten.

Neem contact op