greenmagicstar
greenmagicstar
magicstarpaars

Magic Santa

Yo, Yo, Yo, Magic Santa is in da house! Magic Santa is een trendy kerst act, helemaal van deze tijd dus en natuurlijk met een knipoog naar de kerst. In december hangt Magic-E zijn normale goochelkostuum even in de kerstboom, hij verkleedt zich als Santa (nou ja zo ongeveer dan), gaat op zoek naar Rudolph (die hij niet kan vinden en maakt er dus zelf maar één van ballonnen…) en gaat dan aan de slag met goocheltrucs en ballon creaties die alles met kerst te maken hebben.

Laat Magic Santa deze kerst nog magischer te maken, vraag hem voor uw kerstborrel, event, feest of bijeenkomst. Magic Santa komt niet met een slee maar wel met verbazingwekkende goocheltrucs en ballon creaties. Magic Santa is grappig, origineel en creatief. En soms niet zo handig….

Met zijn vlotte babbel laat hij uw gasten lachen, met zijn vingervlugge goocheltrucs laat hij een onuitwisbare indruk achter en zelfs de ballon creaties zijn in kerststemming. Hee! Zie ik daar nou een balletje uit uw oor tevoorschijn komen? Magic Santa heeft zijn show tot in de puntjes uitgewerkt. Hij is er klaar voor om ook uw kerstmoment gegarandeerd onvergetelijk te maken. Magic Santa is dé kerstact van 2020.

Maak uw kerstmoment dit jaar magisch!
magicsanta2

Media