Magic-E Magical Ballooning

Magic-E tovert tijdens zijn optreden de mooiste ballon creaties tevoorschijn en dan hebben we het zeker niet over het standaard hondje of zwaard. Nee… Magic-E maakt kleine ballonnen kunstwerkjes, echt magisch gewoon! Het heet niet voor niks Magical Ballooning!

Wat dacht u van een mooie tropische bloem, een kleurrijke papegaai of kaketoe. Of te gekke feesthoeden en kronen. Ook komen er bekende figuren voorbij, zo is daar ineens Tweety of The Pink Panter. Zelfs Jaws komt nog even om de hoek kijken.

Magic-E is niet alleen een hele goede ballon artiest, hij weet jong en oud, groot en klein te verwonderen met zijn vingervlugheid en liefde voor het goochelen. Tussen het ballon vouwen door komen de meest spectaculaire trucs aan bod.

Zo goochelt Magic-E met munten, kaarten, touwtjes, elastiekjes en nog veel meer. En voor de kids heeft hij ook altijd een verrassende goocheltruc!

Magical Ballooning wordt gepresenteerd met een uniek entertainment karretje, vol met achtergrondmuziek, grappige geluidseffecten en magische goocheltrucs. Het is zelfs mogelijk om uw logo of boodschap op dit opvallende karretje te plaatsen. Magic-E in combinatie met het entertainment karretje trekt zeker de aandacht.

Magic-E is overal inzetbaar. Zowel mobiel als op een vaste locatie bij u op het feest, opening, beurs of evenement. Deze act biedt entertainment voor de hele familie, van jong tot oud. Uw gasten zullen hier lang over napraten!

Algemene informatie:

Magic E is dé ballonnen artiest welke verrast met zijn magische ballonnen. Magic E gaat voor kwaliteit en niet voor massaproductie. De capaciteit bij deze act zijn maximaal 20 unieke ballonnen creaties per uur!

Magic-E garandeert entertainment voor de hele familie en is dus inzetbaar op ieder feest maar ook bij een open dag, trouwerij, communie, beurs, familiefeest, personeelsfeest, winkel(centrum) en meer.

Deze act is te boeken per uur waarbij er een vast tarief geldt voor het eerste uur en een vast uurtarief voor de daaropvolgende uren.

Voeg ballonnenmagie toe aan uw event!
Goochelaar communiefeest

Media