Magic-E Table Magic

Laat Magic-E, als professioneel tafelgoochelaar, op zeer originele manier uw event betoveren! Hij begeeft zich door het publiek, van tafel naar tafel om uw gasten verbaast, geïntrigeerd maar vooral lachend achter te laten. Ze zullen onder de indruk zijn van de goocheltrucs die voor hun ogen worden uitgevoerd.

Magic-E is origineel, creatief, grappig en vingervlug. Magic-E Table Magic is de meest unieke manier om uw gasten te entertainen. Gewapend met zijn vlotte babbel en de meest magische momenten zal hij veel indruk maken. Magic-E goochelt met kaarten, munten, doekjes, elastiekjes, en meer.

Terwijl u er met de neus bovenop staat, wordt u op een leuke en sportieve manier in de maling genomen. Zo verdwijnt de gekozen kaart met handtekening van de directeur uit het spel kaarten en komt er zo maar een balletje achter de oren van ome Jan vandaan. Ja die Magic-E heeft wel ballen ;-).

Magic-E laat de meest spectaculaire goocheltrucs voorbijkomen, vaak in de handen van uw gasten. Ze zullen Magic-E niet snel vergeten.

Algemene informatie:

Magic-E Table Magic is speciaal voor de volwassen gasten.
Tijdens uw feest of evenement zal Tafelgoochelaar Magic-E uw gasten doen verbazen met zijn spectaculaire goochelkunsten.

Magic-E Table Magic duurt 2 uur maar in overleg kan dit worden uitgebreid.

Voeg magie toe aan uw event!
Magic-E Tafelgoochelaar

Media