magicstarpaars
greenmagicstar
magicstarpaars

Magic-E de exclusieve ballongoochelaar van Noord-Brabant!

Magic-E, de exclusieve ballongoochelaar,  begeeft zicht graag tussen het publiek. Hij laat de gasten ge├»ntrigeerd, maar vooral lachend achter. Ze zullen onder de indruk zijn van de goocheltrucs welke voor hun ogen worden uitgevoerd.  Ook zijn balloncreaties zijn spectaculair en vooral verrassend.

Magic-E is origineel, creatief, grappig en vingervlug. Magical ballooning is de meest unieke manier om uw gasten te entertainen. Voor zowel jong als oud. Gewapend met zijn vlotte babbel en de meest magische momenten zal hij veel indruk maken bij volwassenen. Magic-E goochelt met kaarten, munten, doekjes, elastiekjes, en meer.
Bij de kinderen maakt Magic-E zeker ook veel indruk. Door de exclusieve balloncreaties tovert hij bij alle kinderen een lach op hun gezicht. Van speciale dieren tot een mooie hoed, niks is te gek bij Magic-E voor de kinderen. In zijn magische kastje heeft hij alle soorten ballonnen bij zich. Hier maakt hij dan ook de meest bijzondere creaties van voor de kinderen.

Magic-E laat de meest spectaculaire goocheltrucs voorbijkomen, vaak in de handen van uw gasten. Ze zullen Magic-E, de exclusieve ballonnen goochelaar niet snel vergeten. Zo zal er nog lang worden nagepraat over jullie feest!

Algemene informatie:

Magic-E Magical ballooning is voor zowel volwassen gasten, als kinderen
Tijdens het feest zal Magic-E uw gasten doen verbazen met zijn spectaculaire goochelkunsten en balloncreaties.

Magical ballooning duurt normaliter 2 uur maar heeft u andere wensen dan overlegt hij graag met u en bespreekt graag uw wensen.
Magic-E zal zich aanpassen aan uw wensen.

Voeg magie toe aan uw event!
Tafelgoochelaar

Media