Tafelgoochelaar Magic-E is de kindergoochelaar van Noord-Brabant. Met zijn grote dosis humor en magische ballonfiguren zal hij ieder kind doen verbazen. Samen met zijn goocheltrucs een waar succes!

Kindergoochelaar

Tafelgoochelaar Magic-E is een echte kindergoochelaar. Jarenlang heeft hij ervaring met kinderen en zal ze dan ook zeker op een leuke manier entertainen. Zodra Magic-E zijn magische ballonfiguren maakt zijn de kinderen al onder de indruk. Met zijn magische vingers tovert hij ook diverse goochtrucs tevoorschijn. Reken er dan maar op dat de kinderen nog lang napraten over Meneer de Goochelaar.

Soms gaat het ook wel eens mis, gelukkig kunnen de kinderen dan Magic-E helpen. Zij mogen hem dan helpen. En wie weet wat voor spelletje ze dan samen weer gaan doen. Magic-E houdt namelijk van doldwaze spelletjes en laat de kinderen dan graag verbaast achter!
De kids zullen verbaast zijn door de spectaculaire goocheltrucs van Magic-E, plat op de grond liggen van het lachen omdat Magic-e niet altijd even handig is én verwonderd zijn door zijn vingervlugheid en de prachtige ballonnencreaties die Magic-E maakt. Magic-E maakt het onvergetelijk!

Wenst u meer informatie of wilt u graag contact met Magic-E? Laat dan een bericht achter in het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op en bespreken graag uw wensen.
Voor Magic-E is het namelijk belangrijk om te weten om wat voor feest het zal gaan. Bent u op zoek naar een goochelaar voor een kinderfeest of een goochelaar voor een bruiloft. Komen er veel kinderen of is het maar een klein groepje. Magic-E stemt graag zijn act af op uw wensen.

Neem contact op