Goochelaar met ballonnen. Magic-E is de ballonnengoochelaar van Noord-Brabant. Met zijn grote dosis humor en magische vingervlugheid zal hij de gasten op een verrassende manier entertainen.

Magical Ballooning

Ballonnen Goochelaar Magic-E is aan tafel origineel, creatief, grappig en enorm vingervlug. Gewapend met zijn vlotte babbel en de meest magische momenten zal hij veel indruk maken. Magic-E goochelt met kaarten, munten, doekjes, elastiekjes, en meer.
Magic-E gaat van tafel naar tafel en zal al uw gasten verbluft achterlaten. Vele goocheltrucs gebeuren namelijk in de handen van de gasten zelf!

Magic-E tovert tijdens zijn optreden ook de mooiste ballon creaties tevoorschijn en dan hebben we het zeker niet over het standaard hondje of zwaard. Nee… Magic-E maakt kleine ballonnen kunstwerkjes, echt magisch gewoon! Het heet niet voor niks Magical Ballooning!
Wat dacht u van een mooie tropische bloem, een kleurrijke papegaai of kaketoe. Of te gekke feesthoeden en kronen. Ook komen er bekende figuren voorbij, zo is daar ineens Tweety of The Pink Panter. Zelfs Jaws komt nog even om de hoek kijken.

Magical Ballooning wordt gepresenteerd met een uniek entertainment karretje, vol met achtergrondmuziek, grappige geluidseffecten en magische goocheltrucs. Het is zelfs mogelijk om uw logo of boodschap op dit opvallende karretje te plaatsen. Magic-E in combinatie met het entertainment karretje trekt zeker de aandacht.

Goochelaar met ballonnen huren?

Wenst u meer informatie of wilt u graag contact met Magic-E? Laat dan een bericht achter in het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op en bespreken graag uw wensen.
Voor Magic-E is het namelijk belangrijk om te weten om wat voor feest of evenement het zal gaan. Komen er veel kinderen of juist alleen volwassenen. Magic-E stemt graag zijn act af op uw publiek of op uw gasten.

Neem contact op