Goochelaar Magic-E is de goochelaar van Noord-Brabant. Met zijn grote dosis humor en magische vingervlugheid zal hij de gasten op een verrassende manier entertainen.

Goochelaar Gorinchem

Goochelaar Magic-E is aan tafel origineel, creatief, grappig en enorm vingervlug. Gewapend met zijn vlotte babbel en de meest magische momenten zal hij veel indruk maken. Magic-E goochelt met kaarten, munten, doekjes, elastiekjes, en meer.
Magic-E gaat van tafel naar tafel en zal al uw gasten verbluft achterlaten. Vele goocheltrucs gebeuren namelijk in de handen van de gasten zelf!

Magic-E is zeer divers in te zetten als goochelaar. Hij past zijn repertoire graag aan, aan zijn publiek. Wenst u Magic-e graag bij uw beursstand dan zal hij de aandacht trekken voor uw beursstand. Op een bruiloft of ander feest zal Magic-E zich weer van een andere kant laten zien. Zo betrekt hij dan ook de kinderen er bij en zal hij hun verrassen met een mooie en bijzondere ballon creatie. De volwassen gasten zullen verbluft achter blijven als Magic-E aan tafel komt door de magische goocheltrucs. Doordat Magic-E goed kijkt naar zijn publiek en graag vooraf zichzelf goed laat inlichten kan hij goed aan uw wensen voldoen. 

Wenst u meer informatie of wilt u graag contact met Magic-E? Laat dan een bericht achter in het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op en bespreken graag uw wensen.
Voor Magic-E is het namelijk belangrijk om te weten om wat voor feest of evenement het zal gaan. Bent u op zoek naar een beurs goochelaar of een goochelaar voor een bruiloft. Komen er veel kinderen of juist alleen volwassenen. Magic-E stemt graag zijn act af op uw publiek of op uw gasten.

Neem contact op

Tafelgoochelaar