Goochelaar Magic-E is de goochelaar van Noord-Brabant. Met zijn grote dosis humor en magische vingervlugheid zal hij het communie feest op een verrassende manier entertainen.

Goochelaar communiefeest

Goochelaar communiefeest

Een goochelaar inhuren voor de communie van je zoon of dochter? Magic-E is aan tafel origineel, creatief, grappig en enorm vingervlug. Gewapend met zijn vlotte babbel en de meest magische momenten zal hij veel indruk maken. Magic-E goochelt met kaarten, munten, doekjes, elastiekjes, en meer.
Magic-E gaat van tafel naar tafel en zal al jullie communiegasten verbluft achterlaten. Vele goocheltrucs gebeuren namelijk in de handen van de gasten zelf!

Magic-E is zeer divers in te zetten als goochelaar. Hij past zijn repertoire graag aan, aan zijn publiek. Op een communie laat Magic-E zich weer van een andere kant zien. Zo betrekt hij dan ook graag de kinderen er bij en zal hij hun verrassen met een mooie en bijzondere ballon creatie. De volwassen gasten zullen verbluft achter blijven als Magic-E aan tafel komt door de magische goocheltrucs. Doordat Magic-E goed kijkt naar zijn publiek en graag vooraf zichzelf goed laat inlichten kan hij goed aan uw wensen voldoen. 

Goochelaar communiefeest?

Wenst u meer informatie of wilt u graag contact met Magic-E? Laat dan een bericht achter in het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op en bespreken graag uw wensen.
Voor Magic-E is het namelijk belangrijk om te weten om wat voor feest het zal gaan.  Komen er veel kinderen of juist alleen volwassenen. Magic-E stemt graag zijn act af op uw publiek of op uw gasten.

Neem contact op