Ballonnenclown huren? Magic-E is een ware ballonkunstenaar. Van iedere ballon maakt hij een geweldige creatie. Iedereen zal versteld staan van zijn magische ballonnen. Dit is dus niet zomaar een ballonnenclown, maar een echte ballonnenartiest!

Exclusieve ballonnen goochelaar

Ballonnenartiest Magic-E is een echt ballonkunstenaar. Hij maakt de leukste creaties van zijn magische ballonnen. Wat dacht u van een mooie tropische bloem, een kleurrijke papegaai of kaketoe. Of te gekke feesthoeden en kronen. Ook komen er bekende figuren voorbij, zo is daar ineens Tweety of The Pink Panter. Zelfs Jaws komt nog even om de hoek kijken.

Magical Ballooning wordt gepresenteerd met een uniek entertainment karretje, vol met achtergrondmuziek, grappige geluidseffecten en magische goocheltrucs. Het is zelfs mogelijk om uw logo of boodschap op dit opvallende karretje te plaatsen. Magic-E in combinatie met het entertainment karretje trekt zeker de aandacht.

Magic-E is niet alleen een hele goede ballon artiest, hij weet jong en oud, groot en klein te verwonderen met zijn vingervlugheid en liefde voor het goochelen. Tussen het ballon vouwen door komen de meest spectaculaire trucs aan bod. Hij zal veel indruk maken doordat hij ook nog gewapend is met een vlotte babbel en enorm vingervlug is.

Ballonnenclown huren?

Wenst u meer informatie of wilt u graag contact met Magic-E? Laat dan een bericht achter in het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op en bespreken graag uw wensen.
Voor Magic-E is het namelijk belangrijk om te weten om wat voor feest of evenement het zal gaan.  Komen er veel kinderen of juist alleen volwassenen. Magic-E stemt graag zijn act af op uw publiek of op uw gasten.

Neem contact op